We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Planning tentoonstelling

In “Halve eeuw Marokkaanse Migratie, een Gedeelde Geschiedenis” staat een reizende tentoonstelling centraal. Hierin wordt de geschiedenis verteld aan de hand van opgetekende verhalen van Marokkaanse migranten en hun nakomelingen, foto’s en audiovisueel materiaal, oude gebruiksvoorwerpen, posters, brochures en publicaties. Dit archiefmateriaal is afkomstig uit het archief van instellingen, Marokkaanse organisaties en individuen. Ook komen de verhalen aan bod van Marokkaanse Nederlanders uit politiek, sport, kunst- en schrijfwereld en de bijdrage van autochtone Nederlanders die vanaf het begin betrokken waren bij de participatie en emancipatie van deze nieuwe Nederlanders.

Amsterdam Noord

Den Haag

12 t/m 20 juni

Utrecht

4 tot 11 juli

Utrecht (Ouderenbeurs)

17 t/m 21 september

Zaltbommel

23 tot 30 september

Friesland / Rotterdam / Amersfoort

oktober

Utrecht

28 oktober tot 3 november

Schiedam

5 tot 17 november

Maastricht, Roermond, Venlo, Weert en Venray

19 november tot 31 december

Overzicht tentoonstellingen geweest